Nyt tag og tagrenovering udføres

Hos Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning ApS har vi mere end 20 års erfaring indenfor tømrerbranchen og har ligeledes stor erfaring i belægning af nyt tag.

Vi har hjulpet rigtig mange mennesker med nyt tag og tagrenovering, og vi er behjælpelige med alt lige fra betontag til tegltag. Vi kører primært i områderne omkring Odense og Faaborg, men vi kommer gerne ud på hele Fyn.

Professionel rådgivning om valg af nyt tag

Når man skal have gjort sig et køb af nyt tag, så er det naturligvis meget vigtigt, at man som forbruger sørger for at få fundet sig den helt rigtige løsning fra start. 

Der findes et væld af forskellige tagtyper, og du kan derfor med fordel vælge at rådføre dig med en fagmand inden dit valg af nyt tag. Hos Sandholt – Lyndelse tømrerforretning yder vi professionel rådgivning i forbindelse med, at du skal have skiftet taget, så du kan være sikker på at vælge den rette løsning.​

​Hjælp til tagrenovering

Har du et tag af ældre dato, som trænger til at blive renoveret, er vi naturligvis også gerne behjælpelig med dette. Vi kan udbedre både små såvel som store skader på taget og besidder stor erfaring indenfor tagrenovering. Herunder hjælper vi med renovering af mange forskellige tagtyper.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at få lagt nyt tag, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud, baseret på hvor stort et areal du ønsker at få lagt taget på samt hvilken tagtype, du ønsker.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 62 64 15 24. Du kan også sende en mail til mc@decratag.dk​​.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 25 anmeldelser på​ Facebook​ ★ ★ ★ ★ ★

Sandholt-Lyndelse

Tømrerforretning ApS

CVR-nr.: 37048984

Sandholtvej 37

5672 Broby

Find vej med Google Map

Tlf: 62641524 

Mobil: 21750008

Mail: mc@decratag.dk​​