Renovering af hus med professionel rådgivning

Skal der bygges et ekstra værelse til huset, eller påtænker du at udvide med en udestue, nye karnapper eller en terrasse, så er vi dig behjælpelige med rådgivning og inspiration til alle former for renovering af hus.

Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser, når du lader Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning stå for opgaven med renovering af hus.

​Tilbygning, ombygning og renovering af hus

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning og udførelse af en bred vifte af projekter, indenfor renovering af hus. Store som små, simple som komplicerede, nær Odense, Faaborg og resten af Fyn.

Har du ideer til isolering, ombygning eller tilbygning, tager vi naturligvis udgangspunkt i dem. Mangler du inspiration eller rådgivning i forbindelse med renovering af hus, så står vi gerne til rådighed med vejledning ud fra en grundig dialog med dig om din stil, samt dine ønsker og behov.​

Vi er vant til at tænke kreativt og se mulighederne i ombygning, tilbygning og renovering af hus, og kan derfor komme med flere forskellige forslag til, hvordan vi bedst løser dit projekt.

Vi klarer totalentreprisen

Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning ApS står gerne for totalentreprisen på renovering, hvor vi er tovholdere på projektet fra start til slut.

Vi sørger for at samle alle trådene og involvere de nødvendige faggrupper, så du blot skal glæde dig til at se det færdige resultat. Herunder afslutter vi aldrig et projekt på renovering af hus, før vi har sikret os, at du er glad og tilfreds.

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information om hvad vi kan gøre for dig, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 62 64 15 24​.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 25 anmeldelser på​ Facebook​ ★ ★ ★ ★ ★

Sandholt-Lyndelse

Tømrerforretning ApS

CVR-nr.: 37048984

Sandholtvej 37

5672 Broby

Find vej med Google Map

Tlf: 62641524 

Mobil: 21750008

Mail: mc@decratag.dk​​