​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 25 anmeldelser på​ Facebook​ ★ ★ ★ ★ ★

Persondatapolitik

Sandholt LyndelseTømrerforretning ApS brug af personoplysninger.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjelande/ internationale organisationer. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved anmodning om tilbud, ordre eller ved deltagelse i en konkurrence m.v.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med f.eks. i forbindelse med udførelse af arbejde. I forbindelse med udførelse af arbejde omfatter videregivelse af informationer til f.eks. fragtfirma, trælast eller andre leverandører.

Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang om de oplysninger, der er registreret om dig hos Sandholt Lyndelse Tømrerforretning ApS kan du rette henvendelse på 62641524. Er der registreret ukorrekte oplysninger, eller har du indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens §58, stk. 1

Hjemmeside: http://shltoemrer.dk

Beskyttelse af personoplysninger

I henhold til persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine oplysninger på computer. Der er sørget for begrænset adgang. Oplysninger er aflåst med kode og mekanisk lås. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder derfor, at der kan være en potentiel risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine oplysninger på eget ansvar. Vi lover at gøre vores bedste for din sikkerheds skyld.

Cookies

Vores hjemmeside benytter cookies. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser. Formålet er en forbedring af den tekniske funktionalitet og måling af trafikken på vores hjemmeside. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Sandholt-Lyndelse

Tømrerforretning

CVR-nr.: 37048984

Sandholtvej 37

5672 Broby

Find vej med Google Map

Tlf: 62641524 

Mobil: 21750008

Mail: mc@decratag.dk​​