Udskiftning af vinduer og døre

Trænger dørene og vinduerne til en kærlig hånd eller en udskiftning? Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning tilbyder levering, montering og reparation, dvs. alt inden for udskiftning af vinduer og udskiftning af døre i alle typer - lige fra træ til træ/alu og plast.

Stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre

Vi har været i branchen siden 1988, og derfor har vi stort set beskæftiget os med alle opgavetyper inden for udskiftning af vinduer og døre. Vi opererer mest i Odense og Faaborg, men kører også ud til resten af Fyn.​

Det betyder også, at vi med tiden har opnået stor erfaring inden for energioptimering, som både giver lavere varmeregning, bedre indeklima og dermed også bedre velvære. Hos os kan en god energioptimering sagtens følge med udskiftning af døre, samt udskiftning af vinduer.

Dermed kan det være en stor fordel at få lavet udskiftning af de helt rigtige døre og vinduer. Det er en løsning, som du kan glæde dig over både nu og på sigt.​

Alle opgaver på udskiftning af døre og vinduer tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du kan være sikker på et resultat, der matcher ejendommens stil og din økonomi.

Vores fokus er altid på at levere et kvalitetsresultat, som også er økonomisk rentabelt for dig.​

Få et tilbud på udskiftning af døre og vinduer

Hos Sandholt-Lyndelse Tømrerforretning ApS arbejder vi naturligvis kun med de bedste produkter fra nogle af branchens mest anerkendte leverandører til udskiftning af døre og udskiftning af vinduer, herunder Bøllemosen døre og vinduer A/S, KPK Døre & Vinduer A/S og Svendborg Vinduer ApS.

Kontakt os allerede i dag på telefon 62 64 15 24 og vi vil stå klar til rådgivning om den helt rette løsning for dig.

Mangler du isolering til dit gulv, loft, tag eller andet kan vi også hjælpe dig med dette.​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 25 anmeldelser på​ Facebook​ ★ ★ ★ ★ ★

Sandholt-Lyndelse

Tømrerforretning ApS

CVR-nr.: 37048984

Sandholtvej 37

5672 Broby

Find vej med Google Map

Tlf: 62641524 

Mobil: 21750008

Mail: mc@decratag.dk​​